Хоолны жор хуваалций!! - Хэлэлцүүлэг
Тавтай морил, Зочин! Бүртгүүлэх
Пүрэв, 2016-12-08
[ Шинэ бичлэг · Гишүүд · Форумын дүрэм · Хайлт · RSS ]
Page 1 of 212»
Хэлэлцүүлэг » Чөлөөт цагийн форум » Чөлөөт талбар » Хоолны жор хуваалций!! (Хоол хоол хоол...)
Хоолны жор хуваалций!!
AcidОгноо: Баасан, 2012-11-30, 9:31 PM | Дугаар # 1
Vasto Lorde
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 144
Урам: 6
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Орой болохоор ямар хоол хийхүү гээл бодоод суухын... Хийдэг хэдэн юмнаасаа аймр залхцан

Та нарт харин Чемкагийн гайхалтай амттай цуйван хийх жорыг өгий:
"Төмсөө угаахгүйгээр арилгаад, тэгээд угаахгүйгээр хэрчээд, дараа нь гараа угаахгүйгээр гурилаа зуураад... Тэгээд ердийн цуйван гайхалтай цуйван болж хувирах болно!!"

Added (2012-11-30, 7:31 PM)
---------------------------------------------
Гутарсан даа цуйван хийжийноо


Миний хувь төөргийн хэн зурдаг гэдгийг мэдэхгүй ч, тэр зурдаг хүний инээдмийн мэдрэмж бол агуу агуу...

Acid - Баасан, 2012-11-30, 5:36 PM зассан
 
Lord_KasugonoОгноо: Бямба, 2012-12-01, 8:15 PM | Дугаар # 2
Human
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 3148
Урам: 50
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Монгол үндэстний хоол хийж байна. Орц: Ястай мах, давс.
Хийх арга: эхлээд усанд махаа хийгээд араас нь давсаа асгаад буцалгана.
Ингээд удахгүй хоол болно.
Их хэцүү хоол. Гэхдээ их амттай.



Үүд нь нээлттэй байшин
 
TabonishОгноо: Мягмар, 2012-12-04, 11:30 PM | Дугаар # 3
Human
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 2054
Урам: 45
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Хамгийн хэцүү хоол их хоол хийх ямарч хоол бага хэмжээгээр хийхээр л амттай болоод их хийхээр амт нь сүйдчээд байдаг. Тэгвэл их шөл хийх тухай. Танай гэрт байгаа хамгийн том хувин эсвэл түмпэн за яахав пидан байсан ч болно. Гэртэ байгаа ногооноос порпоцыг нь тааруулаад арилгаад хийлээ махаа хийлээ\хэрвээ чонын удам гэдэгтээ бүрэн итгэдэг бол махаа бүхлээр нь хийж болно дотроо шүүрхий байна гэсэн үг\ тэгээд усаа хийлээ
мэдэхгүй давсаа атгаж байгаад тэр өдрийн тэнгэрийн хэлсэнээр хий. сүүлд нь усаа дүүртэл нь хийгээд хэдэн амтлагч нэмнэ. шүлс байсан ч болно \өөрийхөө шүлсийг бол шижиглэхгүйм байгаздэ\ тэгээд гал дээр тавиад хэзээ болохыг нь бас л тэнгэрт даатга wink
 
AcidОгноо: Лхагва, 2012-12-05, 12:01 PM | Дугаар # 4
Vasto Lorde
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 144
Урам: 6
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Хмм...

За би тгүүл Сникерс шиг амттай шейк хийх арга зааж өгий:
- Шоколадтай зайрмаг 200 гр
- 1 стакан сүү
- Сникерс өөрийн биеэр - жижиглээд хийчнэ
- Жо самар нэмж болно
- Карамэл сироп гэж байдын блээ. (гэхдээ намайг хийхэд байгаагүйэ)

За тэгээд бүгдийг нь сольж хийгээд, блэндэрээр хольж хутгаад ТА-ДА бэлэн болчино.


Миний хувь төөргийн хэн зурдаг гэдгийг мэдэхгүй ч, тэр зурдаг хүний инээдмийн мэдрэмж бол агуу агуу...
 
TabonishОгноо: Лхагва, 2012-12-05, 9:03 PM | Дугаар # 5
Human
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 2054
Урам: 45
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
өө нээрээ нэг үнэн юм хэлхэд шөлөө таглахаасаа өмнө ямар нэг амтлагчаа зүгээр л холилгүй дээр нь цацчихад илүү амт ордог юм байна лээ шүү цацчихаад тэр чигээр нь орхиод өөрөө аяандаа буцлаад холилдоно гэсэн үг Вигора лав biggrin
 
Lord_KasugonoОгноо: Пүрэв, 2012-12-06, 0:39 AM | Дугаар # 6
Human
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 3148
Урам: 50
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Quote (Acid)
Карамэл сироп

Гаднаас цангаж үхэх гэж байгаа амьтан орж ирээд ШТ рүү ортол сироп гэсэн бичиг байгааг хараад аргагүйн эрхэнд дүүгээ дэлгүүр рүү ундаанд явуулав.



Үүд нь нээлттэй байшин
 
TabonishОгноо: Баасан, 2012-12-14, 2:19 AM | Дугаар # 7
Human
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 2054
Урам: 45
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
би өчигдөр нэг хөөрхөн хоол хийж идээд
мах аа жижиглэж хэрчээд болгоод
байцаагаа луувантайгаа чанаад жижиглээд
өндөг шарж жижиглээд тэгээд холиод хүссэнээрээ амтлаад шанз нь
тэгээд гурил өндөг хөөлгөгчтэй зуураад бас бус амтлагч нэмээд
ингээд шанзыг нь хийгээд буулчик хэлбэртэй болгоод
шарга шүүгээнд сайн тосолсон тавиур дээр шарна аа тий булчикнуудаа өндөгөөр дээрээс нь түрхэхээр гоё гялалзсан болно tongue гэхдээ би жижигхэн хийсэн болхоор үнэн алиа алга дотор нэг жижкэн юм ганц үнхээл болоо
 
MoRRiGaNОгноо: Даваа, 2012-12-17, 4:32 AM | Дугаар # 8
Morrigan
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 1866
Урам: 21
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
БИ БУУЗ ХИЙВ.
ЖОР
МАХАА ХЭРЧИНЭ ИНГЭХДЭЭ ЗААВАЛ ГАРАА ЦЭВРҮҮ ҮСЭРГЭНЭ.
ТЭГЭЭД АЙМАР ХАТУУ ЗУУРСАН ГУРИЛАА ЗҮҮН ГАРААРАА ЭЛДЭНЭ.
ТЭГЭЭД ЧИМХЭЭД ИДЭХ ҮЕД АТАР ГУРИЛНЫ ЧАНАРААС ШАЛТГААЛАН ТҮҮХИЙ ЮМ ШИГ ХАРАГДАНА.
ЭНЭ БҮХ СААДЫГ ДАВСАНЫ ДАРАА БОЛСОН АМТТАЙ БУУЗ ИДЭЭД ЦАЙ УУНА ДАА_.
БАС СОНГИНОО НУЛИМС ГАРГАХГҮЙ ХЭРЧИСЭН ШШҮҮ surprised surprised surprised


http://www.yota.ru/snowpost/share.php?lang=en&id=30V-rdTNih
 
fuzukaОгноо: Даваа, 2012-12-17, 5:03 AM | Дугаар # 9
1-р салаа
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 1916
Урам: 45
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Quote (MoRRiGaN)
БАС СОНГИНОО НУЛИМС ГАРГАХГҮЙ ХЭРЧИСЭН ШШҮҮ

ганц чаддаг зүйл дээ харин ч нэг... онигоруудад IMMUNE гэдэг юм байна лээ хахахаха


Ih buteen baiguulaltiin 4 dvgeer on. Uhaarsan amidral, Seheersen setgehui, Yalagdsan tarhi, Yalsan zurh, ih dalaid ergen aylah holch moroodol!
 
003Огноо: Даваа, 2012-12-24, 4:04 AM | Дугаар # 10
7-р сарын шилдэг гишүүн
Бүлэг: Удирдагч
Бичлэг: 991
Урам: 56
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
(Acid)
Та нарт харин Чемкагийн гайхалтай амттай цуйван хийх жорыг өгий:
"Төмсөө угаахгүйгээр арилгаад, тэгээд угаахгүйгээр хэрчээд, дараа нь гараа угаахгүйгээр гурилаа зуураад... Тэгээд ердийн цуйван гайхалтай цуйван болж хувирах болно!!"

ОИИИИИИИИИИИИ~~~!!! Наадах чинь би Төмсөө л угаахгүй арилгана гэсэн болохоос биш~~~!!!
Төмсөө угаалгүй хэрчээд гараа угаалгүй гурилаа зуурдаг чинь би чамд нэг хөдөөний авгай тэгж хоол хийдэг гэж ярьж өгч байсан л зүйл шдээ~~~!!! БИ ТЭГДГҮЙ ШҮҮ ХҮМҮҮСЭЭЭЭЭЭЭЭ~~~!!! Асид-ши андуурсан байна~~~!!! Гэхдээ төмсөө угаалгүй арилгахад амттай болдог нь үнэн~~~!!! Зөвхөн төмс шүү, бусад юмандаа хурэхдээ гараа угаагаарай~~~!!!

ЗАА ОДОО ЧЭМКАГИЙН ТУСГАЙ ХООЛНЫ ЖОР~~~!!!

Монгол Онигири!


Махаа/адууны мах байвал сайн/ жижиг хэрчсэн сонгинотой дангаар нь сайхан өөрийнх нь шүүсээр шөлтэй болтол нь зөөлөн гал дээр шараад, Хоорондоо наалдахаар нялцгай болсон ч бүр аймаар нялцайлгалгүй жигнэсэн будаагаа гартаа аваад аяга шиг хэлбэртэй болгож байгаад махаа дотор нь хийгээд дээрээс нь будаагаараа таглаад, махан хачиртай онигири бэлэн боллоо~~~!!!
Ер нь бол будаа далайн байцаатай байж байж л Онигири болдог л доо, гэхдээ энэ манай Монгол Онигирид далайн байцаа ордоггүй~~~!!!
Анхаарах зүйл будаагаараа бүрэн бүрсэнийхээ дараа сайн гэгч нь дагтаршуулах хэрэгтэй~~~!!!
Махны шөл будаанд хүрчих юм бол хоорондоо наалдахаа больчихдог учраас болгоомжтой байгаарай~~~!!!

Жич: Манай бацаан энэнд их дуртай~~~!!!
Мөн дараа нь гартаа наалдсан будаагаа амаараа цэвэрлэх хэрэгтэй болдог учраас сэтгэлийн бэлтгэлтэйгээр энэ хоолыг хийгээрэй~~~!!!


Ер нь бүх жил Сэйнэн манганы жил!
Орчуулах манганы каталог
Ажлын ирц~~~!!!
 
ploОгноо: Даваа, 2012-12-24, 6:54 AM | Дугаар # 11
Arrancar
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 212
Урам: 12
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
haahhahaha bi barag 4 unshij baij hooliig chin tusuuluw, zunuj bn daaaa wacko wacko wacko

tegelgui yadiin
 
БөбиОгноо: Даваа, 2012-12-24, 10:35 PM | Дугаар # 12
3-р салааны ахмад
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 43
Урам: 6
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Няааа энэ ёстой гоё грүп байна ш дээ, та хэдээсээ хоол хийх талаар суралцана гэдэг бүр ч янзтай

Hook D. Bobi
 
RukiОгноо: Даваа, 2012-12-24, 11:02 PM | Дугаар # 13
Ghost
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 11
Урам: 2
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Ус+Гурил+Мах+Давс=хоол biggrin

Ruki
 
AcidОгноо: Лхагва, 2013-07-31, 11:46 AM | Дугаар # 14
Vasto Lorde
Бүлэг: Зохицуулагч
Бичлэг: 144
Урам: 6
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Би Монгол Онигири хийхийг оролдсон ч бага зэрэг бүтэлгүйтэж Монгол Бутарсан Онигири хийж идлээ 

Quote (003)
Асид-ши андуурсан байна~~~!!
Би арай тэгж андуурах хүн биш шүү~! 


Миний хувь төөргийн хэн зурдаг гэдгийг мэдэхгүй ч, тэр зурдаг хүний инээдмийн мэдрэмж бол агуу агуу...
 
RoMeRiOОгноо: Ням, 2013-08-04, 4:11 AM | Дугаар # 15
Gillian
Бүлэг: Уншигч
Бичлэг: 50
Урам: 2
Шийтгэл: 0%
Төлөв: Одоо холбогдоогүй
Адууны мах төмстэй (Маш амархан, хөрөх тусмаа амттай, зугаалга эдр авч явахад тохиромжтой бас би дуртай)

1. Адууны мах болон төмсөө бага зэрэг давстай усанд зөөлөртөл нь чанана.
2. Мах шанасан шөлнөөсөө бага зэргийг авч өөрийн дуртай нэр бүхий амтлагчуудаараа сүмс бэлдэнэ. Уг хоолыг яг ямар амттай болгох үүнээс л шалтгаална.
3. Төмсөө 5-7мм зузаантай хавтгай хэрчинэ. Махаа багадаа 3мм зузаантай бас хавтгай хэрчиж бэлдэнэ.
4. Халуун хайруулын тавгандаа бага зэрэг есийн тос дэвсэж өгөөд мах төмсөө хийн 5мин орчим шарж дээрээс нь сүмсээ хийн хуурна даа. Сүмсээ хийсний дараа хуурахдаа сүмсний их багаас шалтгаалаад бас өөртөө тохируулаад хэдэнч мин хуурч болно. Даршилсан нөгөө, Будаа, хайрсан гурилтай идэхэд тохиромжтой.


El.D RoMeR!O

Цус хүсэмжлэх бие бороон дуслаар ундаална
 
Хэлэлцүүлэг » Чөлөөт цагийн форум » Чөлөөт талбар » Хоолны жор хуваалций!! (Хоол хоол хоол...)
Page 1 of 212»
Search:

Хамгийн их уншсан 10 манга