Тавтай морил, Зочин! Бүртгүүлэх
Даваа, 2020-07-06
[ Шинэ бичлэг · Гишүүд · Форумын дүрэм · Хайлт · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Хэлэлцүүлэг » Чөлөөт цагийн форум » Чөлөөт талбар » Хоолны жор хуваалций!! (Хоол хоол хоол...)
Хоолны жор хуваалций!!
AcidОгноо: Баасан, 2012-11-30, 9:31 PM | Дугаар # 1
Бүлэг: Removed





Орой болохоор ямар хоол хийхүү гээл бодоод суухын... Хийдэг хэдэн юмнаасаа аймр залхцан

Та нарт харин Чемкагийн гайхалтай амттай цуйван хийх жорыг өгий:
"Төмсөө угаахгүйгээр арилгаад, тэгээд угаахгүйгээр хэрчээд, дараа нь гараа угаахгүйгээр гурилаа зуураад... Тэгээд ердийн цуйван гайхалтай цуйван болж хувирах болно!!"

Added (2012-11-30, 7:31 PM)
---------------------------------------------
Гутарсан даа цуйван хийжийноо

Acid - Баасан, 2012-11-30, 5:36 PM зассан
 
Lord_KasugonoОгноо: Бямба, 2012-12-01, 8:15 PM | Дугаар # 2
Бүлэг: Removed





Монгол үндэстний хоол хийж байна. Орц: Ястай мах, давс.
Хийх арга: эхлээд усанд махаа хийгээд араас нь давсаа асгаад буцалгана.
Ингээд удахгүй хоол болно.
Их хэцүү хоол. Гэхдээ их амттай.
 
TabonishОгноо: Мягмар, 2012-12-04, 11:30 PM | Дугаар # 3
Бүлэг: Removed





Хамгийн хэцүү хоол их хоол хийх ямарч хоол бага хэмжээгээр хийхээр л амттай болоод их хийхээр амт нь сүйдчээд байдаг. Тэгвэл их шөл хийх тухай. Танай гэрт байгаа хамгийн том хувин эсвэл түмпэн за яахав пидан байсан ч болно. Гэртэ байгаа ногооноос порпоцыг нь тааруулаад арилгаад хийлээ махаа хийлээ\хэрвээ чонын удам гэдэгтээ бүрэн итгэдэг бол махаа бүхлээр нь хийж болно дотроо шүүрхий байна гэсэн үг\ тэгээд усаа хийлээ
мэдэхгүй давсаа атгаж байгаад тэр өдрийн тэнгэрийн хэлсэнээр хий. сүүлд нь усаа дүүртэл нь хийгээд хэдэн амтлагч нэмнэ. шүлс байсан ч болно \өөрийхөө шүлсийг бол шижиглэхгүйм байгаздэ\ тэгээд гал дээр тавиад хэзээ болохыг нь бас л тэнгэрт даатга wink
 
AcidОгноо: Лхагва, 2012-12-05, 12:01 PM | Дугаар # 4
Бүлэг: Removed





Хмм...

За би тгүүл Сникерс шиг амттай шейк хийх арга зааж өгий:
- Шоколадтай зайрмаг 200 гр
- 1 стакан сүү
- Сникерс өөрийн биеэр - жижиглээд хийчнэ
- Жо самар нэмж болно
- Карамэл сироп гэж байдын блээ. (гэхдээ намайг хийхэд байгаагүйэ)

За тэгээд бүгдийг нь сольж хийгээд, блэндэрээр хольж хутгаад ТА-ДА бэлэн болчино.
 
TabonishОгноо: Лхагва, 2012-12-05, 9:03 PM | Дугаар # 5
Бүлэг: Removed





өө нээрээ нэг үнэн юм хэлхэд шөлөө таглахаасаа өмнө ямар нэг амтлагчаа зүгээр л холилгүй дээр нь цацчихад илүү амт ордог юм байна лээ шүү цацчихаад тэр чигээр нь орхиод өөрөө аяандаа буцлаад холилдоно гэсэн үг Вигора лав biggrin
 
Lord_KasugonoОгноо: Пүрэв, 2012-12-06, 0:39 AM | Дугаар # 6
Бүлэг: Removed





Quote (Acid)
Карамэл сироп

Гаднаас цангаж үхэх гэж байгаа амьтан орж ирээд ШТ рүү ортол сироп гэсэн бичиг байгааг хараад аргагүйн эрхэнд дүүгээ дэлгүүр рүү ундаанд явуулав.
 
TabonishОгноо: Баасан, 2012-12-14, 2:19 AM | Дугаар # 7
Бүлэг: Removed





би өчигдөр нэг хөөрхөн хоол хийж идээд
мах аа жижиглэж хэрчээд болгоод
байцаагаа луувантайгаа чанаад жижиглээд
өндөг шарж жижиглээд тэгээд холиод хүссэнээрээ амтлаад шанз нь
тэгээд гурил өндөг хөөлгөгчтэй зуураад бас бус амтлагч нэмээд
ингээд шанзыг нь хийгээд буулчик хэлбэртэй болгоод
шарга шүүгээнд сайн тосолсон тавиур дээр шарна аа тий булчикнуудаа өндөгөөр дээрээс нь түрхэхээр гоё гялалзсан болно tongue гэхдээ би жижигхэн хийсэн болхоор үнэн алиа алга дотор нэг жижкэн юм ганц үнхээл болоо
 
MoRRiGaNОгноо: Даваа, 2012-12-17, 4:32 AM | Дугаар # 8
Бүлэг: Removed





БИ БУУЗ ХИЙВ.
ЖОР
МАХАА ХЭРЧИНЭ ИНГЭХДЭЭ ЗААВАЛ ГАРАА ЦЭВРҮҮ ҮСЭРГЭНЭ.
ТЭГЭЭД АЙМАР ХАТУУ ЗУУРСАН ГУРИЛАА ЗҮҮН ГАРААРАА ЭЛДЭНЭ.
ТЭГЭЭД ЧИМХЭЭД ИДЭХ ҮЕД АТАР ГУРИЛНЫ ЧАНАРААС ШАЛТГААЛАН ТҮҮХИЙ ЮМ ШИГ ХАРАГДАНА.
ЭНЭ БҮХ СААДЫГ ДАВСАНЫ ДАРАА БОЛСОН АМТТАЙ БУУЗ ИДЭЭД ЦАЙ УУНА ДАА_.
БАС СОНГИНОО НУЛИМС ГАРГАХГҮЙ ХЭРЧИСЭН ШШҮҮ surprised surprised surprised
 
fuzukaОгноо: Даваа, 2012-12-17, 5:03 AM | Дугаар # 9
Бүлэг: Removed





Quote (MoRRiGaN)
БАС СОНГИНОО НУЛИМС ГАРГАХГҮЙ ХЭРЧИСЭН ШШҮҮ

ганц чаддаг зүйл дээ харин ч нэг... онигоруудад IMMUNE гэдэг юм байна лээ хахахаха
 
003Огноо: Даваа, 2012-12-24, 4:04 AM | Дугаар # 10
Бүлэг: Removed





(Acid)
Та нарт харин Чемкагийн гайхалтай амттай цуйван хийх жорыг өгий:
"Төмсөө угаахгүйгээр арилгаад, тэгээд угаахгүйгээр хэрчээд, дараа нь гараа угаахгүйгээр гурилаа зуураад... Тэгээд ердийн цуйван гайхалтай цуйван болж хувирах болно!!"

ОИИИИИИИИИИИИ~~~!!! Наадах чинь би Төмсөө л угаахгүй арилгана гэсэн болохоос биш~~~!!!
Төмсөө угаалгүй хэрчээд гараа угаалгүй гурилаа зуурдаг чинь би чамд нэг хөдөөний авгай тэгж хоол хийдэг гэж ярьж өгч байсан л зүйл шдээ~~~!!! БИ ТЭГДГҮЙ ШҮҮ ХҮМҮҮСЭЭЭЭЭЭЭЭ~~~!!! Асид-ши андуурсан байна~~~!!! Гэхдээ төмсөө угаалгүй арилгахад амттай болдог нь үнэн~~~!!! Зөвхөн төмс шүү, бусад юмандаа хурэхдээ гараа угаагаарай~~~!!!

ЗАА ОДОО ЧЭМКАГИЙН ТУСГАЙ ХООЛНЫ ЖОР~~~!!!

Монгол Онигири!


Махаа/адууны мах байвал сайн/ жижиг хэрчсэн сонгинотой дангаар нь сайхан өөрийнх нь шүүсээр шөлтэй болтол нь зөөлөн гал дээр шараад, Хоорондоо наалдахаар нялцгай болсон ч бүр аймаар нялцайлгалгүй жигнэсэн будаагаа гартаа аваад аяга шиг хэлбэртэй болгож байгаад махаа дотор нь хийгээд дээрээс нь будаагаараа таглаад, махан хачиртай онигири бэлэн боллоо~~~!!!
Ер нь бол будаа далайн байцаатай байж байж л Онигири болдог л доо, гэхдээ энэ манай Монгол Онигирид далайн байцаа ордоггүй~~~!!!
Анхаарах зүйл будаагаараа бүрэн бүрсэнийхээ дараа сайн гэгч нь дагтаршуулах хэрэгтэй~~~!!!
Махны шөл будаанд хүрчих юм бол хоорондоо наалдахаа больчихдог учраас болгоомжтой байгаарай~~~!!!

Жич: Манай бацаан энэнд их дуртай~~~!!!
Мөн дараа нь гартаа наалдсан будаагаа амаараа цэвэрлэх хэрэгтэй болдог учраас сэтгэлийн бэлтгэлтэйгээр энэ хоолыг хийгээрэй~~~!!!
 
ploОгноо: Даваа, 2012-12-24, 6:54 AM | Дугаар # 11
Бүлэг: Removed





haahhahaha bi barag 4 unshij baij hooliig chin tusuuluw, zunuj bn daaaa wacko wacko wacko
 
БөбиОгноо: Даваа, 2012-12-24, 10:35 PM | Дугаар # 12
Бүлэг: Removed





Няааа энэ ёстой гоё грүп байна ш дээ, та хэдээсээ хоол хийх талаар суралцана гэдэг бүр ч янзтай
 
RukiОгноо: Даваа, 2012-12-24, 11:02 PM | Дугаар # 13
Бүлэг: Removed





Ус+Гурил+Мах+Давс=хоол biggrin
 
AcidОгноо: Лхагва, 2013-07-31, 11:46 AM | Дугаар # 14
Бүлэг: Removed





Би Монгол Онигири хийхийг оролдсон ч бага зэрэг бүтэлгүйтэж Монгол Бутарсан Онигири хийж идлээ 

Quote (003)
Асид-ши андуурсан байна~~~!!
Би арай тэгж андуурах хүн биш шүү~! 
 
RoMeRiOОгноо: Ням, 2013-08-04, 4:11 AM | Дугаар # 15
Бүлэг: Removed





Адууны мах төмстэй (Маш амархан, хөрөх тусмаа амттай, зугаалга эдр авч явахад тохиромжтой бас би дуртай)

1. Адууны мах болон төмсөө бага зэрэг давстай усанд зөөлөртөл нь чанана.
2. Мах шанасан шөлнөөсөө бага зэргийг авч өөрийн дуртай нэр бүхий амтлагчуудаараа сүмс бэлдэнэ. Уг хоолыг яг ямар амттай болгох үүнээс л шалтгаална.
3. Төмсөө 5-7мм зузаантай хавтгай хэрчинэ. Махаа багадаа 3мм зузаантай бас хавтгай хэрчиж бэлдэнэ.
4. Халуун хайруулын тавгандаа бага зэрэг есийн тос дэвсэж өгөөд мах төмсөө хийн 5мин орчим шарж дээрээс нь сүмсээ хийн хуурна даа. Сүмсээ хийсний дараа хуурахдаа сүмсний их багаас шалтгаалаад бас өөртөө тохируулаад хэдэнч мин хуурч болно. Даршилсан нөгөө, Будаа, хайрсан гурилтай идэхэд тохиромжтой.
 
Хэлэлцүүлэг » Чөлөөт цагийн форум » Чөлөөт талбар » Хоолны жор хуваалций!! (Хоол хоол хоол...)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Хамгийн их уншсан 10 манга